Cambridge United mot Peterborough United

Cambridgeshire Derby

Cambridgeshire-derbyet er ikke lett å uttale etter noen pints, men kampen er regionens største begivenhet ettersom klubbene er de eneste to profesjonelle klubbene i Cambridgeshire. Rivaliseringen som har pågått siden 1950-tallet, har resultert i 48 kamper mellom de to, med 15 seire til Cambridge United og 20 til Peterborough United. I nyere tid har Peterborough hatt æren, ettersom Cambridge må helt tilbake til 1998 for å finne sin siste seier i Cambridgeshire-derbyet. Lagene har imidlertid bare kollidert 10 ganger siden den gang, ettersom Cambridge har vært nede i nedre del av landet.


Med begge lagene tilbake i League One har du sjansen til å oppleve kampen som ble savnet i hele 17 år mellom 2001 og 2017. Byene er lett tilgjengelige med tog fra London, og atmosfæren og intensiteten kan konkurrere med de ofte mye dyrere kampene i hovedstaden. Derbyet har historisk sett vært veldig nært, og bare noen få ganger har et av lagene klart å vinne med mer enn to mål, så det er nesten en garanti for intensitet og kamp gjennom hele kampen, og ingenting blir tatt for gitt.


Du kan oppleve derbyet i den historiske byen Peterborough, som med sine 200 000 innbyggere er en moderne, men historisk provinsby hvor det er lett å tilbringe noen timer før kampen starter. Byens stadion er London Road Stadium, et ikonisk stadion med over hundre aktive og en kapasitet på drøyt 15 000 tilskuere. Litt nærmere London finner du universitetsbyen Cambridge, og å oppleve derbyet her er den perfekte kombinasjonen av historie, en av Englands vakreste byer og en fotballkamp som kan snu opp ned på det meste av byen. Byens fotballstadion er også historisk, med en historie som går nesten hundre år tilbake i tid. Abbey Stadium, som er vertskap for kampen i Cambridge, har en kapasitet på drøyt 8 000 tilskuere. Hvis du har lyst til å oppleve Cambridge Uniteds første seier over erkerivalen på 25 år, kan du kontakte oss for å høre mer.

Andre Rivaliserende oppgjør