Garantier og forsikringer

GARANTIER

Vi har valgt å legge til en sikkerhetspakke til alle fotballpakkene som inkluderer:

1 - Garanti mot kamputsettelse & - avbestilling (justering av reisen) - tilleggskjøp (+ DKK 250,- per person) og IKKE inkludert

2 - Garanti mot Corona (full refusjon) - gratis og inkludert

Vi tilbyr (mot en tilleggskostnad på DKK 250,- pr person) garanti mot kamputsettelse & avlysning - hvor vi tilpasser reisen gratis - dersom kampen dessverre finner sted fredag - eller mandag kveld for helgekamper, mandag - eller torsdag kveld for midtukekamper - kamper eller flyttet til en helt annen helg/midtuke. Merk: tilfeller der kampen flyttes til en helt annen helg/midtuke kan oppstå i forbindelse med påvirkning av ulike nasjonale cupturneringer (FA - & EFL Cup), eller en utsettelse på grunn av Corona i et av de respektive lagenes lag ( spillere og ansatte). Garantien mot Corona dekker dersom Utenriksdepartementet forbyr reise til landet eller det er en reduksjon i antall tilskuere - som umuliggjør en kamp - fra lokale myndigheter og fotballforbund. Pakken vil derfor bli kansellert og hele beløpet refundert senest 7 dager etter kampdato.

1 - Garanti mot kamputsettelse & - avbestilling (justering av reisen) - tilleggskjøp (+ DKK 250,- per person) og IKKE inkludert

Dersom du skulle være så uheldig at kampen(e) som er inkludert i fotballpakken blir endelig avgjort og spilt på en dato utenfor reiseperioden, vil Fodboldpakker.dk dekke alle kostnader som kan være forbundet med å tilpasse pakken i forhold til den nye. kampdato(er) ). Eksempler på gebyrer/kostnader for dette kan være: endring av ny avgang eller tur/retur, endring av diverse flyplasstransport og ekstra hotellovernatting dersom det er inkludert i originalpakken.

Merk: det er ikke mulig å kansellere bestillingen, bytte til en annen kamp eller få kreditt dersom garantien trer i kraft.

Eksempel på et matchskifte:

Kampen: Manchester United vs Everton FC

Spilletid: Lørdag 6. februar 2021 kl 16:00 (ikke bestemt)

Turnering og fotballstadion: Premier League og Old Trafford

Reiseperiode: fredag til mandag.

Avgangstid: fredag 5. februar 2021 kl 23.00 – ankomst kl 23:55.

Returtid: mandag 8. februar 2021 kl 20:10 – ankomst kl 23:00

Scenario 1: Fotballforbundet avgjør kamp for fredag 5. februar 2021 kl 20:45, men avgangsflyet ankommer samme kveld kl 23:55.

Scenario 2: fotballforbundet avgjør kamp for mandag 8. februar 2021 kl 21.00, men returflyet går samme kveld kl 20:10.

I begge tilfeller trer forsikringen i kraft, og for scenario 1 vil det kjøpes tidlig avgang fredag 5. februar 2021 eller sen avgang torsdag 4 februar 2021 + ekstra overnatting fra torsdag 4 februar 2021 til fredag 5. februar 2021. For scenario 2 kjøpes det en returflyvning tirsdag 9. februar 2021 + en ekstra overnatting fra mandag 8. februar 2021 til tirsdag 9. februar 2021.

Prosessen:

Normalt bestemmer fotballforbundene kampene 4-8 uker før spillerunden. Så snart Fodboldpakker.dk er klar over at en kamp blir utsatt og garantien trer i kraft, vil kjøperen endre alle deler og kunden mottar et oppdatert reisedokument per post. Dette er ofte en forlengelse av oppholdet (enten en dag tidligere avreise eller en dag senere hjemreise), som medfører ekstra reisedager.

Reservasjon:

Det er ofte en forlengelse av oppholdet når garantien trer i kraft, og derfor gjør vi oppmerksom på at utgifter til ekstra feriedager (eller andre hendelser som kan gå tapt) ikke dekkes av Fodboldpakker.dk. Fodboldpakker.dk leverer og er kun ansvarlig for pakken inkludert den/de bestilte kampen(e), og det vil derfor være opp til kunden å få fri på den nye avreise- eller returdagen.

Kunden vil som regel ikke være med på endringene, da vi må handle raskt og gjøre prosessen optimal. Fodboldpakker.dk forsøker imidlertid alltid å lage den best mulige løsningen, men dette kan inkludere alternative flyselskaper, avgangs- og ankomstflyplasser, reiseperioder, reisetider på dagen, flyplasstransport, hoteller mv. sammenlignet med originalpakken. Merk: vi bruker ofte flyplasshotell når vi forlenger våre reiser. Dersom kunden ønsker en alternativ løsning til det oppdaterte reisedokumentet, er det for kundens egen regning og skjer for kundens egen regning. Merk: frokost er aldri inkludert hvis du forlenger oppholdet.

Kundens ansvar:

Det er avgjørende at Fodboldpakker.dk kan handle så raskt som mulig, slik at Fodboldpakker.dk ikke lider et unødvendig stort økonomisk tap i forbindelse med diverse kjøp & endringer. I visse tilfeller vil flyreservasjonen være "låst" (til kunden "verifiserer på nettet") og vil ikke være tilgjengelig for Fodboldpakker.dk før kunden har "åpnet reservasjonen" ved å "verifisere online". Dersom dette er tilfelle vil kunden motta en e-post med instruksjoner om hvordan man «åpner reservasjonen» og belaster